Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Door mijn leven, opleiding, werk en interesses zie ik hoe ver mensen, natuur en voeding van elkaar verwijderd zijn geraakt en hoe kortzichtig we met de aarde en daardoor onszelf omspringen. Dit gebaseerd op een systeem dat draait op macht en maximale winst waardoor een paar mensen heel rijk worden, en het overgrote deel van de mensen zand in de ogen wordt gestrooid. Je moet moeite doen om zelf te blijven denken en de feiten onder ogen te zien. Het kan en moet anders.

Gelukkig zie ik inmiddels wat ik zelf kan doen, ook al is het klein. Ik zie ook een groeiende onderstroom van mensen die bezig zijn met een andere samenleving en economie, dat geeft hoop voor de toekomst. Ik geloof in een respectvolle samenwerking met natuur, mens en dier. In lokaal en natuurlijk voedsel en in eerlijke informatie. En dat is zeldzaam geworden, dus waarom ga ik het dan niet zelf doen? Dat is in de basis hoe dit kippen initiatief is geboren.

Vriendelijke groet,

Sanne en mijn man die gelukkig houdt van het bouwgedeelte!